Logistiek medewerker gezocht (M/V)

Wij op zoek naar een logistiek medewerker(m/v) die affiniteit heeft met techniek. Je zal gaan werken volgens de richtlijnen en werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als de importeur. De functie vraagt om een flinke dosis flexibiliteit en hierbij sta jij als teamplayer samen met je collega’s borg voor de bewaking van de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en het realiseren van de afdelingsdoelstellingen. Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sylvia Feller: s.feller@mabo-lifting.nl of op 0228-326751. De volledige vacature vind u hier: http://www.mabo-lifting.nl/vacaturebank/vacature-overzicht/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *