Ter versterking van ons jong en dynamisch team zijn wij opzoek naar een pro-actieve:
————————————————————————————————————————————————–
Accountmanager Regio Noord/Oost Nederland m/v

Als accountmanager ben je na een grondige inwerkperiode verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van de zijladers in je eigen rayon. Je onderhoudt de contacten met de onze relaties, zorgt voor nieuwe accounts en bouwt deze verder uit. Aan de andere kant werk je nauw samen met de verkoop binnendienst en met onze accountmanagers uit andere rayons.

Onze enthousiaste kandidaat herkent zich in het volgende profiel :
Je bent een proactieve en communicatief vaardige HBO-er (commercieel-economisch-technisch) die werkervaring heeft opgedaan in een soortgelijke commerciële functie. Je hebt affiniteit met het product, bent accuraat, dienstverlenend ingesteld en je hebt een sterk ontwikkeld commercieel inzicht. Wij vragen om relatie-, klant- en servicegerichtheid met voldoende inlevingsvermogen. Verder ben je in staat zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken. Tevens ben je stressbestendig en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.
Wij bieden:
Een avontuurlijke, zelfstandige functie; samen met een team van vakkundige en enthousiaste collega’s bij de marktleider op het gebied van zijladers in Nederland. We verwachten veel van je maar zetten daar een evenredige beloning tegenover. Je krijgt de beschikking over een mobiele telefoon, laptop en auto. Wij hebben uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse :
Schrijf of e-mail ons met je uitgebreide gegevens over je opleiding(en) en ervaring(en) aan MABO-lifting Nederland B.V.,
t.a.v. personeelszaken, Postbus 156, 1600 AD Enkhuizen. Mail: s.feller@mabo-lifting.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Ard van der Maten
T:06-46250549 of www.mabo-lifting.nlro-actieve