Nieuwe zijladers voor Accsys technologies en Pontmeyer Deventer.

Recent heeft MABO-lifting Nederland 2 nieuwe zijladers afgeleverd. Accsys Technolgies gevestigd in Arnhem, beter bekend als Titan Wood heeft de beschikking gekregen over een nieuwe Combilift Jedy met een hefvermogen van 3700kg en een hefhoogte van 5 meter. Deze 4-weg elektrische zijlader vervangt zijn oudere voorganger.
Accsys Technologies is gespecialiseerd in de productie en verwerking van Accoya en Tricoya hout. De zijlader zal dan ook worden gebruikt voor het transport en de opslag hiervan.
Ook bij houtspecialist Pontmeyer in Deventer is recent een nieuwe zijlader afgeleverd. Het betreft hier een zijlader van het merk Baumann Cavaion uit Italie. In samenspraak met Pontmeyer is een klant specifieke zijlader ontwikkeld die nog niet eerder was gebouwd. De cabine is 180 graden gedraaid en aan de achterzijde geplaatst. In online casino verband met de hoge inzet is de 2-weg zijlader uitgerust met een extra GNB wisselbatterij die eenvoudig te verwisselen is vanwege de aanwezige pockets. Deze zijlader was te zien op de Logistica 2012 in Utrecht en zorgt nu voor het transport en de opslag van diverse soorten hout. Wij wensen Accsys en Pontmeyer veel succes met de nieuwe zijlader.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op!