Samenwerken aan het hoogst haalbare

De investering in zijladers, heftrucks of ander intern transport materieel is slechts een klein gedeelte van de totale kosten voor intern transport. Om de totale kosten zo laag mogelijk te houden streeft u natuurlijk naar de best mogelijke samenstelling en financiering van uw vloot, een zo hoog mogelijke productiviteit en minimale stilstand. Maar wellicht ook naar flexibiliteit bij pieken in uw bedrijfsactiviteiten, het voorkomen van schades aan trucks en omgeving en goed getrainde chauffeurs. MABO-lifting heeft alles in huis om u te helpen uw kosten voor intern transport zo laag mogelijk te houden.

CHAUFFEURSOPLEIDING

Helaas worden we nog te vaak geconfronteerd met bedrijfsongevallen die ontstaan door ondeskundig gebruik van intern transportmaterieel. Veelal worden veiligheidsvoorschriften genegeerd of niet opgevolgd

FINANCIERING EN LEASE

MABO-lifting helpt u de verschillende mogelijkheden voor financiering op een rijtje te zetten en begeleidt u naar de keuze die het beste bij u past. Zo haalt u het meeste uit uw investering in intern transport.

HUREN

Heeft u tijdelijk een 2-weg of 4-weg zijlader nodig? Onze verhuurafdeling voorziet u van een passende oplossing. Wij hebben diverse betrouwbare, kwalitatief hoogstaande 2-weg en 4-wegzijladers.

ONDERDELEN

Stilstand is achteruitgang en dat is iets dat wij bij MABO-lifting niet willen. In ons onderdelenmagazijn in Enkhuizen hebben wij maar liefst … unieke onderdelen op voorraad.

ONDERHOUD EN KEURING

Onze service staat hoog in het vaandel. Naast een snelle service en een eerlijk advies bieden wij een landelijke dekking door middel van mobiele serviceauto’s.

TRANSPORT

Voor het transport van heftrucks en zijladers zijn vaak speciale trailers benodigd. Wij beschikken over een eigen dichte trailer met oprijklep voor het transport van intern transport materieel.