Veiligheid voorop

Helaas worden we nog te vaak geconfronteerd met bedrijfsongevallen die ontstaan door ondeskundig gebruik van intern transportmaterieel. Veelal worden veiligheidsvoorschriften genegeerd of niet opgevolgd. Het is daarom belangrijk dat uw personeel goed geïnstrueerd is waardoor er veiliger en efficiënter wordt gewerkt. Goed opgeleide chauffeurs veroorzaken minder schade. MABO-lifting kan u hierbij helpen door uw mensen theoretische en praktische vaardigheden bij te brengen.

De Arbo-wet stelt de werkgever verantwoordelijk voor een specifieke deskundigheid van haar medewerkers bij het bedienen van mobiele arbeidsmiddelen zoals een zijlader of heftruck. Met BMWT gecertificeerde instructies brengt MABO-lifting theoretische en praktische vaardigheden bij om efficiënt, zuinig, en vooral veilig te werken. Het BMWT certificaat is 5 jaar geldig vanaf datum uitgifte. Iedere deelnemer ontvangt bij het goed volbrengen van de cursus een badge en certificaat. Het cursusboek kan dienen als naslagwerk.

De voordelen voor uw bedrijf

  • Specifieke training voor zijladers
  • Veiligere werkomgeving
  • BMWT gecertificeerde chauffeurs met VCA-erkenning
  • Lagere kosten door efficiëntie
  • Gekwalificeerd personeel veroorzaakt minder ongelukken en schade

Onze opleidingsmogelijkheden

MABO-lifting biedt opleidingen voor zijlader, 4-weg zijlader, heftruck of ander intern transport. Onze opleidingen worden bij u op locatie gehouden . Hierdoor kan de opleiding 100% op uw bedrijfssituatie toegespitst worden. De opleiding duurt 1 dag en bestaat uit een theoretisch deel wat in de ochtend plaatsvindt en een praktijkgedeelte wat in de middag plaatsvindt. Beide worden afgesloten met een klein examen.

Geïnteresseerd in onze chauffeursopleidingen?

Bel Gerwin Heeringa (0228-326751) voor meer informatie, of vul dit contactformulier in, dan bellen wij u.

Kijkt u ook eens op onze Kennisbank bij documentatie voor meer informatie.