Altijd een passend contract

Wilt u uw zijlader leasen, huren of kopen? Alles kan bij MABO-lifting. Wij zorgen ervoor dat uw contract precies bij uw behoefte past, zodat u nooit te veel betaalt.

Financiering

MABO-lifting helpt u de verschillende mogelijkheden voor financiering op een rijtje te zetten en begeleidt u naar de keuze die het beste bij u past. Zo haalt u het meeste uit uw investering in intern transport. Onze lease-activiteiten worden verzorgd door De Lage Landen Lease waarmee wij al jaren een goede samenwerking hebben. Wij kunnen u dan ook een bijzonder scherp tarief aanbieden.
Onze leaseconcepten bieden u mogelijkheden voor Operational Lease, Financial Lease en Rental lease. De lease-overeenkomst is daarbij altijd op maat gemaakt naar uw wensen. Naast de financiering van het object kan ook onderhoud en verzekering worden opgenomen in het contract.

Financial leasing

Ook wel huurkoop genoemd, houdt in dat 100% van het aankoopbedrag van het intern transportmaterieel wordt gefinancierd. De leasemaatschappij behoudt het juridisch eigendom. U wordt economisch eigenaar. Dat wil zeggen dat u het object activeert op uw balans en erop kunt afschrijven op de gebruikelijke wijze. Na betaling van de slottermijn en een symbolisch restwaarde bedrag bent u eigenaar van het object. De looptijd wordt door u bepaald.

Operational lease

Bij Operational Lease is de leasemaatschappij economisch en juridisch eigenaar van de zijlader. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de zijlader. De looptijd wordt door u gekozen. Na de looptijd bestaat de mogelijkheid de zijlader over te nemen voor de geldende restwaarde. Operational lease kan worden uitgebreid met onderhoud en verzekering(periodiek onderhoud of Full-service)

Rental lease

Bij Rental Lease is de leasemaatschappij economisch en juridisch eigenaar van het object. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de zijlader en voor onderhoud en verzekering. Wij verzorgen de financiering van het aankoopbedrag en de service aan de zijlader. Naast vaste lasten voor de aankoop heeft u ook een vast bedrag voor het onderhoud. Het is een maatwerk overeenkomst; samen met u bepalen we welke zaken wel en niet voor u worden verzorgd. Onderhoud, reparatie, banden, verzekering, batterijen en lader kunnen op uw wens worden opgenomen in het tarief. Het tarief is daarbij afhankelijk van de gebruiksintensiteit en uw specifieke omstandigheden. Deze vorm geeft u maximale zekerheid over de kosten van uw intern transport.

De voordelen van lease

  • Vaste kosten voor uw trucks over de afgesproken looptijd, dus gemakkelijk te budgetteren.
  • Legt geen beslag op uw eigen vermogen.
  • Inzet van nieuwe, moderne trucks volgens uw uitvoeringswensen.
  • De combinatie van een leasecontract met een onderhoudscontract heeft u totale zekerheid
  • Alle voordelen van de gekozen onderhoudsvorm.
  • Wij beheren het object; geen onnodige administratie voor u.

Wilt u verder praten over de mogelijkheden van lease of een vrijblijvende leaseofferte aanvragen? Neemt u gerust eens contact op met onze afdeling verkoop of kijk onder contact