Jaren zorgeloos gebruik

Onze service staat hoog in het vaandel. Naast een snelle service en een eerlijk advies bieden wij een landelijke dekking door middel van mobiele serviceauto’s. Wij hebben het juiste servicecontract om verzekerd te zijn van jarenlang zorgeloos gebruik van uw zijlader. De specialisten van MABO-lifting helpen u graag verder. Milieu en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel; wij zijn dan ook zowel VCA als BMWT gecertificeerd.

Wij kennen de volgende onderhoudscontracten

  • Periodiek onderhoudscontract:
    U betaalt een vast bedrag per onderhoudsbeurt, het periodiek onderhoudscontract omvat een aantal afgesproken onderhoudsbeurten per jaar, voorrijkosten en kilometervergoeding zijn bij de prijs inbegrepen. Eenmaal per jaar wordt in het kader van de ARBO-wetgeving tijdens een onderhoudsbeurt een (BMWT keur) veiligheidskeuring uitgevoerd. Na goedkeuring wordt op de machine een keuringssticker aangebracht.
  • All-in onderhoudscontract:
    U betaalt een vast maandbedrag, het all-in onderhoudscontract omvat controlebeurten afgestemd op het aantal te maken bedrijfsuren per jaar, voorrijkosten en kilometervergoeding zijn bij de prijs inbegrepen. Tevens zijn alle reparaties aan de machine, met inbegrip van levering van de daartoe benodigde onderdelen, echter met uitzondering van de levering van batterij, lader en banden inbegrepen. Het all-in onderhoudscontract is uit te breiden met reparatie en vervangen van banden, batterij en lader.

De contractvormen

  • Jaarlijkse BMWT veiligheidskeuring
  • Periodiek Onderhoudsabonnement
  • All-in onderhoudsabonnement standaard
  • All-in onderhoudsabonnement uitgebreid

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij één telefoonnummer dat uitkomt op onze servicedienst
(0228-324326). U kunt ook direct een servicebeurt aanvragen via het serviceformulier op onze site. Bij storingen kunnen wij snel anticiperen omdat wij voortdurend in contact staan met onze service monteurs, waardoor wij altijd de dichtstbijzijnde monteur met de beste kwalificaties voor de klus kunnen inzetten.