Enkele van onze Partners

http://www.mabo-lifting.be

http://www.straddlecarrier.nl

www.bmwt.nl
BMWT is een brancheorganisatie van importeurs en/of fabrikanten van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel.

www.exide.nl
Exide Nederland is een afdeling van de Exide Technologies groep, een wereldwijde organisatie die gespecialiseerd is in “draagbare energie”. Ons meest bekende product is wellicht de start-accu, maar daarnaast produceert de groep ook accumulatoren die worden ingezet voor heftrucks.

www.orlaco.nl
Wij verruimen letterlijk én wereldwijd de blik van chauffeurs, schippers en kraanmachinisten. Onze camera-monitor systemen worden gebruikt op allerlei soorten voertuigen, met het oog op zichtverbetering.

www.griptech.nl
Griptech behoort tot de leidinggevende leveranciers van voorzetapparatuur in Europa en biedt meerdere merken voorzetapparatuur aan. Hierdoor heeft Griptech een veelzijdig programma met voor vrijwel alle toepassingen het meest geschikte product.

www.bootsberging.nl
Wij zijn een bergingsbedrijf gespecialiseerd in alle vormen van berging-,hijs- en vervoerswerkzaamheden.

www.heftruckvorken.nl
Van Herk Heftruckvorken levert vorken voor alle merken heftrucks en shovels. De meeste gangbare heftruck vorken zijn voor- zien van klauw -, pen – en bout ophangingen

www.midacbatteries.com
Midac is geruime tijd actief op de Nederlandse tractiemarkt. Wij leveren diverse soorten accu’s waaronder tractiebatterijen van Europese topkwaliteit. Daarnaast leveren wij batterijladers, richten we acculaadstations in en keuren we volgens de normen van de BMWT.

www.kramerbelettering.nl
Gespecialiseerd in allerlei beletteringen, waaronder plakletters.