De zijlader specialist van Nederland

MABO-lifting Nederland B.V. is de exclusieve importeur van de Combilift 4-weg zijladers en de Baumann Cavaion 2-weg zijladers. Sinds oktober 2013 is MABO-lifting ook exclusief importeur van Votex Bison. Dit oer Hollandse product zorgt met haar speciale producten voor nog meer oplossingsmogelijkheden op het gebied van zware elektrische 4-weg zijladers en elektrische “Heavy-Duty” pallettruck.  Met het grootste leveringsprogramma op zijlader gebied in de markt en een landelijk dekkend serviceapparaat biedt MABO-lifting met 18 medewerkers de oplossingen op het gebied van transport van lange en lastige ladingen.

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Intern transport is in 2001 MABO-lifting ontstaan, in eerste instantie samen met MABO-lifting België maar sinds 2006 zijn wij zelfstandig verantwoordelijk voor de Nederlandse markt.  Onze dienstverlening draait geheel om uw behoefte.

Het aanschaffen van een zijlader vereist de nodige kennis en voorbereiding en op basis van uw informatie en onze kennis kunnen wij u een eerlijk en helder advies geven. Graag nodigen wij u uit om eens te komen kijken bij ons bedrijf in Enkhuizen, maar natuurlijk is het ook mogelijk een bezoek te brengen aan een van onze relaties die naar volle tevredenheid werken met onze producten.

Neemt u gerust eens contact op voor een afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs. Wij hebben u graag als klant.

Directie MABO-lifting Nederland BV